Motordiagnosztika, hibakódkiolvasás

A gépjármű állapotfelmérésekor speciális céleszközök állnak rendelkezésre, melyek adott esetben technikai, műszaki, szerviz adatokkal, grafikonokkal támogatják a hatékony munkavégzést.
Egy ilyen eszközzel, nemcsak a motort tudjuk megvizsgálni, hanem a gépjárművek más részegységeit is ellenőrizhetjük. Vizsgálhatjuk a fékrendszert [ABS berendezést], megnézhetjük a klíma, a fűtés adatait, tesztelhetjük az automata sebességváltót is akár, mindemellett az elektromos alkatrészek esetében szinte minden szükséges mérést elvégezhetünk típustól függően.
Nemcsak akkor válhat fontossá az autódiagnosztika, ha valami bajt érzékelünk, ugyanis hasznunkra lehet autó vásárlás esetén is. Nem egyszer láttunk már olyan ügyfelet, aki a járművásárlás után nem sokkal bosszankodva hozta el frissen vett használt gépkocsiját, mert valami meghibásodást észlelt. Persze a korábbi tulajdonos nem igazán reklámozta az adásvételt megelőzően az autó gyengeségeit.
Hozza el hozzánk még a megvásárlás előtt a használt gépkocsit és mi megmondjuk milyen rejtett problémák lehetnek az autóval, így megkímélheti Önmagát egy rossz döntéstől.

Mire használható a diagnosztikai hiba kód kiolvasó?

Többek között hibakódokat nézhet-törölhet, alkatrészt aktiválhat, kalibrálhat különböző elektronikáknál: