Olajcsere

A motor hosszú élettartamának megtartása érdekében fontos a rendszeres, megfelelő minőségű motorolaj cseréje. Ezt nagyon sok tulajdonos a megtett távolság alapján számolja, azonban sokan figyelmen kívül hagyják a motorolaj korát, pedig ez is legalább annyira fontos tényező, mint a megtett kilométerek száma, ugyanis nyugalmi állapotba sem áll le a használtba vételkor elindult oxidációs folyamat.
Amennyiben ez a csere nem megfelelő időben következik be, a későbbiekben nagyon magas javítási költségeket eredményezhet, pedig a motorolaj egy személygépjármű üzemeltetési költségeinek csak töredékét jelenti.

Egy rosszul megválasztott motorolaj legalább annyi problémát jelent, mint a nem megfelelő időben cserélt olaj. Megfelelő motorolaj kiválasztásában további segítséget tudunk adni.
Ezeneken felül még egy sor probléma előfordulhat, melynek elkerülése érdekében ajánljuk, hogy tartsa be az olajcsere-periódust.

Mindezeket megelőzheti egy megfelelő minőségű motorolajjal, ami tartalmazza azokat az adalék anyagokat, amivel megelőzhetőek a későbbi problémák, és az ezzel járó magas javítási költségek is.

Nálunk bármilyen autóhoz találhat motorolajat! Széles választékkal várjuk kedves ügyfeleinket!